12 Haziran 2009 Cuma

Sanalika sanil sifresi

Sanalika sanil sifresi ? Sanalika oyun ortamında bir çok şey yapabilirsiniz. Ne var bu sanalika da, Arkadaşlarınızla birlikte sohbet edebilirsiniz. Sanıl kazanıp o sanılları bir çok şekilde harcayabilirsiniz.

Sanıl nedir ? Sanalika sanıl, oyunda kullanılan para birimidir. Yani Sanalika para'sı sanıldır.

Peki sanıl şifresi var mıdır?

İşte bu sorunun cevabı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili bir çok yazımız var arkadaşlar. Onları okuduğunuz zaman belki Sanıl ve şifreleri hakkında bir fikir edinebilirsiniz.

9 Haziran 2009 Salı

sanalika sanil hilesi

Sanalika sanil hilesi bölümündesiniz. Sanalika'nın para birimi sanıl'dır. Sanılları elde etmek için gerekli olan yollar var. Bunlar legal ve illegal yollardır.

Sanalika sanil için legal olan yollar, verilen görevleri yaparak sanil kazanmak ve, site üzerinden gerçek para vererek sanıl alabiliyorsunuz. Bu legal sanıl elde etme yöntemidir.


Bir de illegal olarak sanıl elde etme yöntemleri vardır ki bunlar hilelerdir. Başlıcaları Sanalika sanil hilesi, sanıl hilesi, sanalika hilesi, sanalika para hilesi, sanalnikah sanıl hilesidir. Bununla ilgili diğer yazılarımızı okuyunuz.

5 Haziran 2009 Cuma

Sanalika para hilesi

Sanalika para hilesi için buraya geldiniz sanırım.

Sanalika.com da para olarak sanıl kullanılmaktadır. Bu sanılları sanalika şirketi kendi sitesinde para ile satıyor. Ee kimse para ödemek istemiyor anlaşılan o yüzden para hilesi araştırıyorsunuz.

Gençler hile araştırması yapacağınıza, para kazanmanın normal yollarını araştırırsanız daha iyi olur.
Mesela para kazanmak için yani sanıl kazanmak için bazı questler ve görevler var onları yaptığınız zaman para veya sanıl kazanabiliyorsunuz.

Hile güzel değildir. Hile yapmak yerine normal yöntemlere başvurunuz.

3 Haziran 2009 Çarşamba

Sanalnikah sanıl hilesi

Sanalnikah sanıl hilesi bildiğiniz gibi online oyunlarda para çok önemlidir. Sanalnikah da bu daha önem taşıyor. Düşünsenize binlerce sanılınızın olduğunu.

Neler alırsınız o sanıllarla, çok daha güzel görünürsünüz, kendinize ev alırsınız. Arkadaşlarınız arasında sanalnikah sanıl sayesinde çok popüler olursunuz.

Sizler için sanalika sanıl hilelerini araştırdık ancak henüz birşeyler bulamadık.

Lütfen sizlerde sanalnikah sanıl hilesi bulur iseniz bunu yetkililere bildiriniz.